què és

Un lustre de tasts coents i aspres

Ara ja fa cinc anys que el grupuscle organitzador de tres octubres d’actitud punkie decidí fugir d’avantguardismes culturals i tornar a les arrels més nostrades omplint budells de sobrassada i morralla. Idò sí, anam tant ràpid que ni nosaltres mateixos ens hem adonat que enguany ja farà cinc anys seguits que després de crucifixions i resurreccions param taula per engolir una sobrassada de peix.

Les nostres particulars matances també es fan grans i es modernitzen i s’acceleren. Per això, aquest any ja no hi haurà berenar, dinar i sopar. Les matanceres troben que amb un berenar de cap de setmana n’hi ha prou per fer un bon tast de porquim i peixot.

Per tant, la sobrassada de peix del 2017 constarà de les següents tasques i talls:
El divendres 5 de maig a les 20h, a la Torre de Ses Puntes de Manacor s’inaugurarà un exposició de cartells originals de la filmografia d’un il·lustre xef de mescles oníriques com és David Lynch. L’exposició estarà oberta el dissabte 6 i diumenge 7 de les 18h a les 20h. Just després, com ja s’ha fet en les darreres edicions, es presentarà un curtmetratge malalt dels matadors de porc i peix que el present any s’exhibirà amb el nom de L’origen. Tot seguit, matanceres d’altres contrades, Omertà produccions (Natalia Fariñas, Xisco Fuster i Manel I. Serrano Servera) projectaran una criatura parida aquestes darreres setmanes i que l’han batejada amb el nom de Politizen. Finalment a les 22h, per acabar amb balls i bots somnàmbuls, la banda musical Presión ens incitarà a tenir malsons d’escates i greixos.

L’endemà, el Dissabte 6 de maig al Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor s’iniciarà a partir de les 17h la quarta edició d’un dels embotits que més agraden als consumidors de totes les edats i mentalitats. Enguany i tornarà haver tallers per a infants, paradetes de paper de tot tipus, presentacions de treballs poètics i fotogràfics, així com la música políticament inconrrecte dels Jatos Viejos i les melodies oblidades d’en Jack Alzheimer.

Així les coses, la Sobrassada de peix de l’any 17 del segle XXI acabarà on començarà, a la Torre de Ses Puntes a les 19h, amb una projecció comentada de curtmetratges de David Lynch. Recordau-vos que a tots els actes hi haurà menjar i beure.

Organitza: Octubre Punk. 
Agraïments: Ajuntament de Manacor, Popster i Titoieta Ràdio. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s